Bilpunkten i Nyköping AB
service service-and-repairsservice diagnosisservice brake-serviceservice battery-serviceservice lightsservice exhaust-systemservice extra-servicesservice tire-serviceservice ac-serviceservice additional-heating

Bilverkstad

featured image

En riktig bilverkstad för alla märken

I vår välutrustade bilverkstad på Gumsbackevägen 1 i Nyköping utför vi bilreparationer och bilservice för alla märken. Vi använder reservdelar med högsta kvalitet från Bosch eller andra delar i originalkvalitet. Med många år i branschen kan vi garantera att vi tar hand om din bil på bästa sätt.

Världsledande utrustning

Som del av Bosch Car Service använder vi världsledande testutrustning för att ställa diagnos på din bil. Oavsett om det handlar om batterianalys, analys av dieselsystem eller något annat test använder vi modern teknik från Bosch.
Du kan läsa mer om Bosch testutrustning här.

Bilservice eller bilreparation – vi hjälper dig!

Vi fixar det mesta med din bil. Alla olika typer av service, reparationer och tjänster som vi erbjuder i verkstaden hittar du i listan till höger samt under vår bilverkstadsflik. Har du frågor om något utöver detta är det bara att höra av dig till oss, så tittar vi på det.

Vänta inte för länge med att boka bilservice

Ring oss direkt på 0155294474 eller fyll i vårt bokningsformulär så bokar vi in en tid för dig!


Bilpunkten i Nyköping AB – en bilverkstad inom Bosch Car Service

Vi är en heltäckande bilverkstad inom Bosch Car Service – den största oberoende bilverkstadskedjan i världen. Hos oss kan du få hjälp med alla typer av bilreparationer och bilservice för samtliga märken – bensin, diesel och eldrivna bilar. Våra välutbildade tekniker kan utföra diagnos och kontroll av bilens elektronik med Bosch avancerade testteknik. Vi använder bilreservdelar med Boschgaranterad kvalitet. Det innebär att du får samma kvalitet som hos din märkesverkstad och att du kör härifån med bibehållen nybilsgaranti. Välkommen till Bosch Car Service!